Genealogie domein van Henk Beers in Hilversum

Op deze website zijn de kwartierstaten te vinden van mijn kleindochter Charlotte Marie de Boer en haar broertje Thijs Jelle Dirk de Boer (zie foto links boven), kinderen van mijn dochter Annemarie Beers en Bas de Boer.

Tevens staat de stamboom vermeld van de familie Beers, die oorspronkelijk uit de omgeving van Hoogwoud in Westfriesland kwam, alsmede de familie de Boer uit Weststellingwerf in Friesland en de gegevens van de aanverwante families Van Delden en Palm uit Curaçao.

In 2010 werd mijn kleinzoon Julian Hendrik geboren, in 2013 zijn broertje Lennart Jacob en in 2014 hun broertje Berend Jan, zonen van mijn dochter Marloes en Jasper du Pont (zie foto links onder). Voor deze afstamming zie de rubriek du Pont onder de foto van deze drie kinderen.

De rubriek Samenvatting geeft een overzicht van alle genealogische reeksen, verhalen en bijlagen op deze site.

Onderaan staan verwijzingen naar achtergrond verhalen over deze families.

De gegevens van de families Beers en Lukken zijn afkomstig van mijn broer Jos die daar jaren aan heeft gewerkt. De overige gegevens zijn voornamelijk verkregen via het internet en vele bezoeken aan archieven in Nederland en het Archivo Nashonal op Curaçao. Met Ctrl-F kunt u op elke pagina een zoekopdracht geven. De getoonde overzichten zijn echter nooit af. Uiteraard zijn op- en aanmerkingen altijd welkom. Aanvullende gegevens verneem ik ook graag. Wie bezwaar heeft tegen deze publicatie kan ook contact met mij opnemen.

MAIL!
Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 19 september 2023.

Counter